Перейти до основного вмісту
Захист практики та курсових робіт студентів 406 групи (заочна ф.н.)
Незважаючи на російську військову агресію, ми продовжуємо працювати. Адже Україні потрібна не лише фізична зброя, але й розумні, мислячі люди, котрі чітко знають: УКРАЇНА для українців - найкраща! Ми переможемо!
І вчителі - саме такі!
Саме з майбутніми (та вже практикуючими) вчителями ми мали нагоду поспілкуватися 13 квітня 2022 року на кафедрі алгебри та інформатики під час захистів педагогічної практики та курсових робіт студентів 406 групи заочної форми навчання (спеціальність 014.04 ‒ Середня освіта (математика)).
У присутності викладачів кафедри доповідачі детально розповідали про свою роботу в різних навчальних закладах в умовах очного, змішаного та дистанційного навчання (сама практика проходила ще до початку війни...), ділилися власними переживаннями на початку практики та способами їх подолання в процесі роботи з учнями та вчителями. Саме під час практики наші студенти ще раз переконалися в правильності вибору майбутньої професії.
Кожен зі студентів впевнився, що ефективна педагогічна практика є міцним фундаментом для закладки основних педагогічних умінь та навичок наших випускників. Адже, як писав К.Д. Ушинський, "метод викладання можна вивчити з книги або зі слів викладача, але набути навичок у вживанні цього методу можна тільки довготривалою практикою".
Після захисту практики студенти поділилися власними доробками, які вони отримали в процесі роботи над курсовими. Приємно зазначити, що серед них є такі, які оформлено в якості тез на студентську наукову конференцію.
Успіхів вам, шановні студенти!
Нехай ваша освітянська й наукова ниви будуть щедрими на звершення та досягнення!
Фотозвіт - тут
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності