Перейти до основного вмісту
Захист дипломних робіт

З 20 по 23 грудня 2022 року на факультеті математики та інформатики працювала екзаменаційна комісія №2 для проведення атестації здобувачів вищої освіти освітнього рівня «магістр» спеціальностей 111 «Математика» (денна форма навчання), 014.04 «Середня освіта (Математика)» (денна та заочна форми навчання) та 014.09 «Середня освіта (Інформатика)» (заочна форма навчання) - всього 39 студентів.

Всі студенти, котрі представили власні дослідження екзаменаційній комісії, показали належний рівень знань та вмінь. Українська родина дипломованих фахівців поповнилася висококваліфікованими кадрами!

Кафедра алгебри та інформатики щиро вітає своїх 24 студентів денної та заочної форм навчання з успішним захистом дипломних робіт! Пишаємося, що кожен з вас в черговий раз показав високий рівень знань та підготовки, відповідальності та наполегливості.

Любі наші випускники! Бажаємо вам невичерпної енергії та безмежних сил на нелегкій дорозі майбутніх звершень та досягнень! Нехай поруч завжди будуть люди, котрі люблять і підтримують вас!  Нехай ваші учні навчатимуться під мирним українським небом!

І пам'ятайте, що рідна домівка матфаку завжди чекає на кожного з вас!

МИ ЛЮБИМО ВАС! ПИШАЄМОСЯ ВАМИ!

Адже, БУЛО, Є І БУДЕ ТАК - КРАЩИМ З КРАЩИХ Є МАТФАК!!!

Фотозвіт

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності