Перейти до основного вмісту
12 березня 2024 року відбулася зустріч з Інною Терлецькою в рамках вебінару циклу "Шлях до омріяної професії"

Хто такий сучасний вчитель? Які головні його завдання? Які знання та вміння повинен мати сучасний вчитель? На що звертати увагу під час створення навчальної програми з математики чи інформатики?

Ці та багато інших питань, котрі стосуються фахових компетентностей сучасного вчителя математики та інформатики, було обговорено під час чергового вебінару циклу "Шлях до омріяної професії", котрий відбувся 12 березня 2024 року.

Спікеркою зустрічі була Інна Дмитрівна ТЕРЛЕЦЬКА, консультант КУ "Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Чернівецької міської ради, багаторічний член Екзаменаційних комісій підсумкової атестації здобувачів вищої освіти ОР «Магістр», випускниця нашого факультету, Голова ради стейкхолдерів факультету математики та інформатики ЧНУ.

Інна Дмитрівна поділилися основною важливою інформацією, котра стосується організації професійної діяльності педагогічних працівників - вчителів математики та інформатики, які здійснюють реалізацію нового державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти.

Щиро вдячні спікерці за можливість отримати важливу інформацію та корисні поради та за люб'язно надану презентацію з важливою інформацією.

Зустріч завершилася неймовірно приємним спілкуванням між учасниками та гостями, адже більшість слухачів дійства - це студенти та випускники нашого факультету!

Фотозвіт зустрічі - дивіться нижче.

Фотозвіт

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності